De Morgenstond 12 | 5473 HG Dinther | T 06 – 234 724 09 | E info@tmt-trappen.nl

Over TMT

Hoe het allemaal is begonnen!

Van jongs af aan wist Ton dat hij ooit zijn eigen bedrijf wilde beginnen. In 2005 startte hij zijn eigen timmerbedrijf, met voornamelijk werkzaamheden op de bouw.

Ton begon het vak als ‘manneke’ samen met zijn vader Wil, een op en top vakman, waar hij het oude ambachtswerk van leerde. Helaas is Wil in 2011 overleden en heeft de ontwikkelingen van TMT niet meer mee mogen maken. De kennis en ervaring die Ton van zijn vader heeft meegekregen, maakt hij dagelijks gebruik van.


“Als klein manneke ging ik al veel met ons pap mee timmeren en later hebben we nog vele jaren als collega’s samengewerkt, heel bijzonder was dat!”

Ton meulenbroek


Vanuit de bouw is Ton de werkplaats ingegaan, onder naam TMT Timmerwinkel. Specialistisch ambachtswerk zoals interieurwerk, trappen, meubels, en voorbereidende bouwwerkzaamheden. Per 1 januari 2024 is TMT Timmerwinkel overgegaan in TMT Trappen. Samen met zijn vrouw Suzanne runt Ton het bedrijf TMT Trappen. Een klein bedrijf, zonder personeel, maar groots bereik.

Van ontwerp tot realisatie van uw trap, is het lijntje kort met Ton en Suzanne én u als klant. Het hele proces heeft TMT Trappen in eigen beheer. Alles in samenspraak en uw wensen, realiseren wij uw droomtrap op maat!

“Onze werkplaats is voorzien van moderne machines. Dit gecombineerd met ‘old school’ vakmanschap kunnen wij uw wensen realiseren!”

Ton bespreekt eerst samen met u, uw wensen en samen bekijken jullie onder andere de mogelijkheden en de materialen.  Dan maakt TMT Trappen een vrijblijvende offerte op maat, waarin u ook kunt zien in een 3D-tekening, hoe uw trap eruit komt te zien.

“Als u uw wensen kenbaar maakt, gaan wij er samen iets moois van maken”

TMT Trappen zorgt voor een kwalitatief perfecte uitvoering. Ook voor de afwerking geldt dat er vele mogelijkheden zijn. Van klassieke spijlen in de trap tot moderne RVS leuningen.

Graag tot ziens bij TMT Trappen!